LIFE

Solista Nico, în izolare la domiciliu

Veştile privind vedetele care sunt deja infectate sau prezintă suspiciuni de infectare cu noul coronavirus par să nu mai contenească. Ultimul caz este cel al unei celebre cântăreţe, obligate să intre în izolare la domiciliu după ce a intrat în contact, la o emisiune TV, cu o persoană bolnavă.

Un spectacol al Teatrului „Toma Caragiu” din Ploieşti, care trebuia să aibă loc sâmbătă, a fost suspendat după ce solista Nico a intrat în izolare la domiciliu, în urma contactului cu o persoană confirmată cu noul coronavirus. Din fericire, precizează echipa Teatrului „Toma Caragiu”, acolo unde Nico este o prezenţă constantă în spectacole, testul efectuat de artistă pentru COVID-19 a ieşit negativ.

„Stimaţi spectatori, din cauza unor probleme independente de voinţa noastră, reprezentaţia de astăzi a spectacolului concert ‘Suflet pereche’ a fost suspendată. Deoarece, în cadrul unei emisiuni TV, solista Nico a intrat în contact cu o persoană care ulterior a fost depistată cu coronavirus, procedurile în vigoare îi cer artistei să rămână izolată la domiciliu timp de două săptămâni. Menţionăm că testul pentru coronavirus efectuat de artistă a ieşit negativ”, se arată într-o informare postată pe pagina de Facebook a teatrului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here