Ultima Ora

22:05 SOLIDARITATE din CE Oltenia cu MINERII din Valea Jiului

Preşedintele Sindicatului Liber al Salariaților din cadrul Complexului Energetic Oltenia, Bogdan Bejinaru, mesaj de solidaritate cu minerii de la Paroşeni şi Uricani, care ameninţă cu greva foamei după ce, luni, s-au autoblocat în subteran.

“Membrii Sindicatului Liber al Salariaților din C.E.Oltenia se solidarizează cu colegii mineri din Valea Jiului, de la exploatările Paroșeni și Uricani, care protestează pentru locurile de muncă, ce le sunt puse în pericol. Înțelegem dramele oamenilor, care știau că cele două unități urmează a fi preluate de Complexul Energetic Hunedoara, iar acum au fost anunțați că rămân pe drumuri. Pe această cale, ne exprimăm susținerea față de demersurile colegilor noștri, pentru a obține sprijin din partea factorilor de decizie. Situația minerilor de la cele două unități demonstrează, încă o dată, că iresponsabilitatea decidenților lasă familii întregi fără surse de trai.

Somăm guvernanții, indiferent de culoarea politică, să se oprească din jocurile murdare și să ofere soluții la problemele companiilor producătoare de energie pe bază de cărbune și să nu mai implice unitățile strategice ale țării în jocurile de campanie! Totodată, ne exprimăm îngrijorarea și față de lipsa unei strategii pentru Complexul Energetic Oltenia, care nu a primit o variantă sustenabilă legal, pentru achiziționarea certificatelor de CO2, a căror scadență poate duce compania în aceeași situație cu cea din Valea Jiului” a postat, pe facebook, Bejinaru.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here