LIFE

Sofia Vergara, imaginea noii colecţii de genţi Dolce&Gabbana

Actriţa columbiană Sofia Vergara este imaginea colecţiei de genţi primăvară-vară 2020 a firmei italiene Dolce&Gabanna, o alianţă creată în urmă cu câteva luni şi care acum a căpătat un accent de solidaritate, relatează luni EFE.

Este pentru prima dată când protagonista serialului “Modern Family” se alătura universului lui Domenico Dolce şi Stefano Gabbana. De pe o terasă plină de flori multicolore care dă spre mare, actriţa pozează cu modele ale genţilor firmei, una în albastru intens şi alta de culoarea verde turcoaz din noua colecţia “Devotion” a celebrei case italiene. În cele două imagini, dezvăluite de firmă, Sofia Vergara poartă rochii ajustate pe corp cu imprimeuri florale, una în nuanţe de roz şi cealaltă în nuanţe de lila, având drept fundal marea albastră.

Cei doi designeri italieni au explicat că noua campanie a colecţiei “Devotion”, a cărei imagine este Sofia Vergara, “celebrează viaţa şi frumuseţea Italiei”. Potrivit Dolce&Gabbana, prin această nouă linie se doreşte “întărirea relaţiilor cu lumea ştiinţifică în beneficiul sănătăţii mondiale”, astfel încât începând din 28 aprilie o parte din încasările acestei colecţii vor fi donate Universităţii Humanitas, pentru a “ajuta iniţiativele sănătăţii globale”.

Actriţa şi-a exprimat satisfacţia pe contul său de Instagram faţă de această inţiativă în actuala pandemie de coronavirus: “Gracias @dolcegabbana”, a scris ea

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here