Stirile ZileiTârgu-Jiu

ȘOC! Suspect de COVID-19, FUGIT din Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu

UPDATE: Bărbatul a fost depistat de polițiști, luni, într-un taxi oprit pe raza comunei Bâlteni. Acum, va achita costurile legate de carantină, va suporta plata unei amenzi și s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Un bărbat, adus de la Rânca la Târgu-Jiu, pentru a fi internat în Spitalul Județean de Urgență ca suspect de COVID-19, a fugit din unitatea medicală.

Incidentul s-a produs duminică seara, la circa o jumătate de oră după ce bărbatul fusese internat în Secția de Boli Infecțioase. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu au anunțat că au deschis un dosar penal în care fac cercetări in rem, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

„La data de 10.05.2020, organele de cercetare penală din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prev. şi ped. de art.352 alin.1 Cod Penal, constând în aceea că numitul M.V, în data de 10.05.2020, în intervalul orar 21:45-22:30, a plecat în mod voluntar prin escaladarea ferestrei din salonul nr.3, clădirea Dermato-Venerice, Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, după ce în prealabil, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 21:00, a fost adus cu ambulanța din zona montană Rânca unde se afla în carantină, cu agitație psihomotorie şi suspect de SARS CoV 2. Cauza a fost înregistrată la data de 11.05.2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu sub nr. 1409/P/2020, cercetările  fiind efectuate de către Poliția Municipiului Târgu-Jiu, sub supravegherea unui procuror din cadrul acestei unități de parchet”, se arată într-un comunicat al procurorilor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here