Stirile ZileiTârgu-Jiu

ȘOC! Scrisoarea deschisă trimisă de șeful Aparegio. ”Voi ce-ați produs în afară de certuri, scandaluri și noroiul cu care împroșcați activitatea altora?”

Reacție ȘOC a șefului Aparegio Gorj, Traian Pătrășcoiu, după ce conducerea PSD Gorj i-a cerut să explice public motivele pentru care l-a angajat pe post de șef de birou pe Ion Călinoiu, fost președinte al Consiliului Județean Gorj, vicepreședinte al partidului.

”Și pentru că v-ați aprins cu angajarea lui Călinoiu, vă aduc la cunoștință că el este cel care a demarat masterplanul județului Gorj cu privire la apă și canal, normal este să facă parte din echipa care se ocupă cu implementarea acestuia! În contractul meu de mandat din iulie 2018 scrie ca am atributul angajării persoanelor care mă pot ajuta la îndeplinirea obiectivelor asumate. Iar expertiza dlui Călinoiu nu poate fi anulată de țipetele singulare sau corurile frustrate de zbierete conjugate în scursurile, pardon, discursurile urii ale detractorilor săi și ai mei” transmite Pătrășcoiu, prezentându-și în scrisoare activitatea desfășurată de-a lungul anilor și lansând săgeți la adresa celor care l-au criticat, în ultima vreme, inclusiv la adresa primarului Târgu-Jiului, Marcel Romanescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here