Stirile ZileiTârgu-Jiu

ȘOC! Șarapatin susține că NU a făcut accident. ”A fost o ÎNSCENARE”

Deputatul Elvira Șarapatin a făcut declarații ȘOC la un post local de televiziune. Susține că n-ar fi avut loc niciun accident în luna iunie, când a fost acuzată că a lovit un bărbat care traversa pe o trecere de pietoni din Târgu-Jiu, apoi a părăsit locul accidentului, lucru confirmat și de Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

Șarapatin spune că nu a comentat, la vremea respectivă, cele întâmplate pentru că așa a fost sfătuită.

,,Nu am comentat niciodată despre acest așa-zis accident. Am fost sfătuită să nu reacționez, să nu ies cu declarații, până în momentul în care cei abilitați să se pronunțe o vor face. Din punct de vedere al omului politic, probabil, am greșit. Deoarece era cazul să reacționez și să spun că accidentul în cauză nu a existat. Nu am lovit pe nimeni”, a spus Elvira Șarapatin la un post local de televiziune.

Nu a existat un accident rutier în acea zi, a fost doar o înscenare. Este cazul să știe lumea că eu am fost linșată mediatic pentru că eu nu am răspuns presei, asta pentru că am fost sfătuită juridic să tac. Trebuia să reacționez atunci dar… Eram foarte relaxată în acea zi și am tratat totul cu zâmbetul pe buze. Mi se părea că mi se pregătise o farsă. În acea zi veneam de la partid unde mi-am plătit cotizația. Mă aflam la volanul mașinii mele, veneam spre IPJ Gorj. La trecerea de pietoni din fața fostei poște, am oprit la trecere și am dat prioritate pietonilor. Acest lucru îl recunoaște și așa-zisa victimă care spune că după ce am trecut, el ar fi pus mâna pe mașină, în lateral. Eu nu am văzut pe nimeni. Omul nu a căzut, nu l-am lovit. Acest lucru a fost constatat de poliție. Un om care a fost lovit stă pe loc, dar el a fugit după mașină, a ajuns la parc și acolo a sunat la 112. Eu căutam loc de parcare să ajung la biroul meu de la prefectură. Așa-zisa victimă a încercat să mă ajungă, fugind atât de mult după mașină. Realizați că un om lovit nu ar putea face asta… Dar el a fugit, și-a scris numărul mașinii mele pe o mână și a ajuns la parc unde a sunat și a anunțat la poliție că eu aș fi fugit de la locul accidentului. Vă dați seama a fugit sute de metri, în timp ce știa că mașina era a deputatului Șarapatin. Am fost sunată de la poliție să mi se spună ca să revin la parc pentru că aș fi provocat un accident rutier. M-am întors, am văzut la parc o mașină de poliție, o ambulanță… Am parcat, coborât și m-am dus să văd așa-zisa victimă care aștepta în ambulanță. L-am întrebat pe om unde l-am lovit. Mi-a arătat o pată gălbui sub coapsă. Nu putea să apară acea pată pe loc, la câteva minute după ce a spus că doar s-a sprijinit cu mâna pe mașină. Am dus mașina acasă, însoțită de poliție. Am fost să mi se recolteze probe, sânge…”, a explicat parlamentarul PSD.

Elvira Șarapatin a mai spus că este victima unei înscenări numite ,,metoda accidentul”, victima fiind o persoană fără loc de muncă.

,,Era mai bine, în final, să fi fost un accident. Se întâmplă, nu aș fi fost nici prima, nici ultima, nu era de dorit, dar aș fi preferat chiar să fi lovit o persoană, așa ar fi fost mai ușor pentru mine. Nu aș fi fost linșată mediatic cum s-a întâmplat. Eu am scris în procesul verbal de la poliție că nu am provocat un accident. Nu sunt omul care nu mi-aș fi asumat, să fug de răspundere dacă era așa. Dar nu a existat niciun accident, ci doar o înscenare făcută fie de persoana respectivă, fie de alta care l-a pus pe om să facă asta. Sunt încă nedumerită. Eu nu am negociat nimic cu omul, nu puteam să mă împac cu victima dacă nu era o victimă. Nu a existat acest accident, nu s-a întâmplat absolut nimic. Din păcate, urmare a acestei făcături mi s-a pătat imaginea publică pentru că omul a fost dispus să mă terfelească”, a menționat deputata.

antabuse

Comment here