Stirile ZileiTârgu-Jiu

ȘOC! Romanescu: Vîlceanu, Miruță și Davițoiu ar trebui SONDAȚI pentru CJ

Marcel Romanescu crede că ar trebui făcut sondaj de opinie, pentru desemnarea unui candidat UNIC al Dreptei la președinția Consiliului Județean Gorj. 

În opinia primarului liberal al Târgu-Jiului, în sondaj ar trebui introduși președinții PNL, USR și PMP din Gorj, respectiv Dan Vîlceanu, Radu Miruță și Nicolae Davițoiu, iar cel mai bine plasat să-și asume candidatura.

 “Înțeleg că e o discuție în trei, Miruță, Davițoiu și Vîlceanu, care dintre ei să-și asume candidatura. Și mie poate îmi era confortabil să forțez o înțelegere cu PMP sau USR, deși am realizat că e foarte greu. Mi-am asumat candidatura la primărie cu toate riscurile. După o asemenea bătălie, poți intra în istorie sau să deveni istorie” spune Romanescu.

Marcel Romanescu atrage atenția că, în lupta pentru președinția Consiliului Județean, nu trebuie aruncată o persoană care să nu fie măsurată într-un sondaj de opinie. Edilul a făcut trimitere la cele întâmplate la localele din 2016, când ”un polițist parașutat la Târgu-Jiu a dezonorat organizația”, referindu-se la candidatura lui Octavian Lupulescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here