Stirile ZileiTârgu-Jiu

ŞOC! Romanescu, dispus la alianţă cu…. Caragea

Declarații ȘOC după desemnarea lui Ciprian Florescu drept candidat PSD la Primăria Târgu-Jiu. Marcel Romanescu a spus, vineri, că este dispus la o înțelegere chiar și cu… Viorel Caragea, omul care l-a criticat cel mai mult,  în ultimii ani. Declarația a venit în contextul în care Romanescu este sigur că va obține un nou mandat și se pune problema ce partide vor pune mâna pe posturile de viceprimari.

Marcel Romanescu este sigur că are șanse foarte mari să obțină cel de-al doilea mandat de primar la Târgu-Jiului. Candidatul PSD, Ciprian Florescu, nu i se pare un pericol. Edilul liberal spune că, în tabăra social-democrată este o agitație, acum, legată de persoană care să fie numită pe postul de viceprimar.   

Romanescu își bazează optimismul pe sondajele de opinie realizate, în ultima perioadă, în Târgu-Jiu, în care este cotat în jurul a 40 de procente. Edilul liberal anunță că nu va exclude nicio variantă de alianță, după alegerile locale, nici măcar pe cea cu Partidul Ecologist Român, condus de Viorel Caragea.   

Viorel Caragea a fost surprins să afle declarațiile lui Marcel Romanescu, în condițiile în care a aflat că edilul liberal ar fi purtat discuții și cu alte formațiuni politice pentru posturile de viceprimari.

Caragea nu exclude nicio alianță, dar îi atrage atenția primarului Romanescu că împarte ceea ce nu are, deocamdată.

Nicolae Davițoiu, președintele PMP Gorj, nu a fost surprins că PSD l-a nominalizat pe Ciprian Florescu candidat la Târgu-Jiu.  

Radu Miruță, președintele USR Gorj, îi urează succes în competiția electorală candidatului PSD.

Alin Văcaru, coordonator Pro România Gorj, ne-a declarat că se bucură că Ciprian Florescu a fost desemnat candidat la Târgu-Jiu. Este convins, însă, că și Gabriel Coica va face o figură frumoasă, ba chiar spune că,  în 2024, ”va fi un candidat feroce”.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here