Stirile ZileiTârgu-JiuTurceni

ȘOC pe scena politică! Cilibiu, la liberali. Ce declara Iordache cu două ore înainte de anunț

ȘOC pe scena politică! Primarul PSD din Turceni, Cristina Cilibiu, a anunțat, printr-un comunicat de presă, că va candida din partea Partidului Național Liberal la alegerile locale de luna viitoare.

Cilibiu și-a argumentat decizia prin faptul că are nevoie de sprijin din partea guvernului pentru proiectele pe care și le-a propus pentru mandatul următor.

Cu circa două ore înainte ca Cilibiu să facă anunțul pe Facebook, Ion Iordache ne declarat că deși s-a detașat de PSD, nu vrea să facă niciun puci în partid. În ultima perioadă, au tot circulat informații că fostul edil din Turceni ar urma să treacă la liberali, alături de alți primari PSD din județ.

Ion Iordache a criticat și faptul că PSD și PNL i-au pus pe locuri eligibile, la municipiu, pe Eduard Lădaru și Bogdan Bejinaru. Iordache l-a exclus pe Lădaru din ALDE, anul trecut, pe când conducea organizația județeană a acestui partid.

”La  municipiu, vor să-l promoveze pe Lădaru în consiliul local, oameni din ăștia care n-au făcut nimic în viața lor! Nu pot să susțin așa ceva, nu mă bag într-o echipă ca să  mă fac de râs” spune fostul primar.

În ceea ce privește lista PNL pentru Consiliul Local Târgu-Jiu, Ion Iordache critică poziționarea pe locul 2 a lui Bogdan Bejinaru, secretarul general al organizației municipale, despre care spune că este un om care ”nu poate trăi decât din șmecherii”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here