Stirile ZileiTurceni

ȘOC! Iordache: Nu sunt membru sau soldățel PSD

Ion Iordache a reacționat după ce liderul PSD Gorj, Mihai Weber, a catalogat, la Interviurile Infinit FM, drept “nefericită” declarația sa de săptămâna trecută.

Fostul primar din Turceni a afirmat că, dacă ar apărea un candidat cu un proiect mai bun pentru Primăria Târgu-Jiu, ar trebui  luat în calcul la partid iar asta “nu ar trebui să supere pe nimeni”. Declaraţia a fost făcută în contextul speculațiilor că Ciprian Florescu ar urma să fie înlocuit cu Cristinel Rujan.

„A fost o declarație nefericită. Cred că nu a înțeles care sunt regulile în PSD. Dacă avem opinii, le exprimăm în cadru organizat. Decizia am luat-o: Ciprian Florescu este candidatul la Primăria Târgu-Jiu” a reacţionat Mihai Weber.

Ion Iordache spune că înțelege poziția lui Mihai Weber, care a dorit să linișteașcă apele în partid. Suprinzător, însă, fostul primar din Turceni susține că nu este membru PSD, ci a venit alături de echipa de conducere a acestui partid pentru a pune umărul la organizarea pentru alegerile locale din 27 septembrie.

“Nu sunt membru, nu sunt soldățel PSD. Voi spune tot timpul ce am de spus, indiferent că deranjează sau nu” anunţă Iordache.

Ion Iordache mai spune că va rămâne alături de echipa PSD, atât timp cât va simți că se dorește reformarea organizației de partid și realizarea unor proiecte pentru comunitățile locale.

“Am vorbit cu Mihai Weber, înțeleg poziția sa, dar nu pot fi de acord că trebuie să punem gunoiul sub preș” declară fostul primar.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here