MotruStirile Zilei

ȘOC! Îl propune pe Hanu candidat la Primăria Motru

Propunere ȘOC de la Motru! Cosmin Morega spune că Dorin Hanu ar trebui să fie candidatul PSD la primărie, în 2020, întrucât este președintele organizației.

 ”Este normal ca președintele să fie candidatul la funcția de primar, îl susțin cu mare drag” spune viceprimarul care, până de curând, se declara hotărât să candideze ba chiar îi cerea partidului să se hotărască odată în privința candidatului ce va fi lansat în cursa din 2020.

Dorin Hanu a mai fost primar al orașului vreme de 3 mandate, în perioada 2004-2016.

”Pentru mine ar fi soluția cea mai facilă” reacționează primarul liberal Gigel Jianu, aflând, cu surprindere, propunerea făcută de Cosmin Morega.

Jianu zice că s-ar fi așteptat ca PSD Motru să se reformeze, după înfrângerea suferită la alegerile de duminică, nu să iasă la luptă tot cu fostul primar al localității.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Astia doi ne cred asa de prosti ? Sa punem lupu stapan la stana de oi !! Pai ce dracu a facut hanu in trei mandate , ca nu prea se vede mare lucru daca este sa ne raportam la trei mandate . A facut in trei mandate cat fac alti in jumate de mandat ….si sa nu mai punem la socoteala toate lucrarile umflate artificial …pe unii poate reuseste sa-i prosteasca .

Comment here