Stirile ZileiTârgu-Jiu

ȘOC: Ermina Pasăre, VICTORIE la Curtea de Apel

Marcel Romanescu a pierdut definitiv procesul cu șefa Serviciului Urbanism din Primăria Târgu-Jiu, a cărei activitate pe anul trecut a fost apreciată de edil drept „nesatisfăcătoare”.

Calificativul respectiv i-a adus Erminei Pasăre îndepărtarea din funcția de conducere pe care a deținut-o ani de zile. Ea a contestat însă la instanță decizia primarului Romanescu, iar judecătorii au anulat raportul edilului și calificativul. Pasăre a avut câștig de cauză atât la Tribunalul Gorj, cât și la Curtea de Apel Craiova. Instanța din Bănie a decis, marți, că nu există motive ca să nu respingă recursul primarului Marcel Romanescu.

După ce a pierdut la Tribunalul Gorj, Romanescu declara că se va prezenta personal la instanță pentru a le expune judecătorilor argumentele pentru care a apreciat ca nesatisfăcătoare activitatea Erminei Pasăre, pe anul trecut.

Un calificativ asemănător a primit și fosta directoare economică Narcisa Cristea, care, la rândul său, a contestat decizia primarului în instanță, procesul fiind pe rol.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here