Stirile ZileiTârgu-Jiu

ŞOC! Caragea, DEMISIE din USR după numai O ZI!

Viorel Caragea şi-a anunţat, miercuri, demisia din USR Gorj la numai o zi după ce biroul politic al organizaţiei Târgu-Jiu îi acceptase adeziunea.

“În contextul articolelor de presa apărute astăzi, Radu Miruţă, președintele USR Gorj, a avut în această după-amiază o discuție cu domnul Viorel Salvador Caragea în urma căreia, chiar dacă acuzele aduse nu au fost demonstrate, domnul Caragea a decis să își dea demisia din partid pentru a nu prejudicia imaginea USR. Obiectivul USR este schimbarea României de jos în sus, din satele, comunele si orasele noastre, printr-o politică bazată pe onestitate și principii, deschisă față de comunitate” a transmis USR Gorj.

Demisia a venit după ce europarlamentarul Uniunii Salvați România, Clotilde Armand, a criticat dur primirea în partid a fostului șef al IPJ Gorj.

“Am aflat că fostul șef al Poliției Gorj (acuzat de hărțuire sexuală și trafic de influență) a fost primit în USR. Acum, îi rog tare mult pe colegii mei să-l lase în pace pe ”polițistul lui Ponta”. Acest personaj n-are ce căuta în USR, nu așa se face altfel de politică”, a scris Armand pe pagina de socializare.

“Cu toate că niciuna din acuzațiile aduse în media națională nu sunt adevărate, având în vedere efervescenţa creată, am decis să mă retrag din partidul USR. Cât despre doamna Clotilde Armand, pentru prejudiciile de imagine și neadevărurile publicate, mă voi adresa instanţei de judecată”, a reacţionat Viorel Caragea pe pagina de socializare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here