StiriStirile ZileiTârgu-Jiu

ȘOC! Acuză PSD că pune la cale…inundațiile și întreruperile de apă din Târgu-Jiu

Acuzație-ȘOC, lansată pe pagina de socializare de Marcel Romanescu. Primarul Târgu-Jiului susține că inundațiile și întreruperile de apă din oraș sunt puse la cale la … PSD Târgu-Jiu. ”Mai rămâne să ne acuze că trimitem țânțarii să înțepe oamenii!” reacționează Aurel Popescu, liderul social-democraților din municipiu. Romanescu cere, din nou, demisia conducerii societății Aparegio, după ce, în ultimele zile, fie s-a luat apa, fie a curs murdară, în mai multe zone din Târgu-Jiu.

”Avem parte de întreruperi la alimentarea cu apă, inundații la cea mai mică ploaie și multă indiferență. Bătaia de joc este pusă la cale de niște inconștienți în ședințe de partid pe la PSD Târgu Jiu. Se simt acoperiți, se simt puternici și se bazează pe faptul că vor rămâne mereu la putere” a scris Marcel Romanescu pe pagina de socializare, după ce, în ultimele zile, fie s-a luat apa, fie a curs neagră, la robinetele din mai multe zone ale orașului.

Edilul a discutat cu șefii Aparegio, dar motivele invocate i s-au părut puerile.  

Primăria Târgu-Jiu a dat în judecată Aparegio pentru ultima majorare a prețurilor la apă și canal. Marcel Romanescu spune c-ar mai exista un dosar în lucru, cel referitor la ”spargerile succesive în rețeaua de canalizare”, în iarna lui 2018.

Romanescu a venit cu explicații și-n privința acuzației că ”bătaia de joc” este pusă la cale la PSD Târgu-Jiu.

În replică, Aurel Popescu, liderul PSD Târgu-Jiu, îl acuză pe primarul liberal al municipiului că este într-o campanie electorală continuă, din 2017 încoace. I se pare incredibil că Romanescu pune tunurile pe PSD, partid care i-a lăsat ”proiecte de investiții începute și promovate”.

Popescu este convins că Marcel Romanescu ”va merge acasă” în 2020 și își va face o analiză privind perioada în care s-a aflat la conducerea orașului.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here