Muzicale

Smiley – Va fi bine!

Smiley ne livrează doza zilnică de optimism prin noua piesă “Va fi Bine!” Melodia primeşte un videoclip filmat într-o dubiţă, în care artistul îşi imaginează călătorii nesfârşite, în această perioadă când 4 pereţi sunt singurele graniţe pe care le cunoaştem.

Smiley a transmis deja un mesaj special şi emoţionant prin piesa “Cine-i salvează pe eroi” în luna aprilie, în colaborare cu Cabron. Acea piesă şi clipul său au fost dedicate medicilor, poliţiştilor, jandarmilor, celor din linia întâi în lupta cu coronavirusul. “Va fi bine!” are un ton ceva mai optimist şi începe cu o chitară acustică cu sunet melancolic şi romantic. Melodia a fost compusă în timpul perioadei de izolare şi distanţare socială.

”Uneori mi se pare că fericirea este o alegere, pentru că de noi depinde cum vedem lucrurile, cum lăsăm să ne afecteze ceea ce ni se întâmplă şi cât de des privim cerul şi lăsăm să ajungă la noi mesajul „va fi bine”. Nu se poate să apară norii şi să nu lase la un moment dat locul soarelui şi nici nu există problema care să apară în viaţa noastră şi să nu aducă cu ea cel puţin o rezolvare şi o lecţie învăţată. Este o piesă optimistă care sper să reuşească să redea senzaţia de libertate, de dor de ducă, de soare, de mare, de împreună, de tot ce ne place şi ne-a lipsit în ultima perioadă” a declarat Smiley.

”A fost atipică toată filmarea, la fel ca viaţa noastră din ultimul timp. Mi-am dorit mult să fie un clip conectat la natură, pentru că în lunile în care am stat acasă, indiferent ce stare de spirit am avut, natura mi-a oferit raza de speranţă. Când ieşeam în curte şi vedeam că natură e vie şi că viaţa ei merge mai departe, îmi reapărea convingerea că la fel se va întâmpla şi cu noi şi că, după perioadă grea, totul va fi bine” a mai spus artistul.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here