LIFE

Smiley, testat pentru consumul de alcool şi droguri

Smiley a fost amendat, miercuri, pe Autostrada Bucureşti-Constanţa, după ce a fost prins de oamenii legii cu 153 de kilometri la oră. Cântăreţul a fost testat şi pentru consumul de droguri, mărturisind că este pentru prima dată când a fost supus unei astfel de proceduri.

Poliţia Română a demarat o ancţiune de amploare, miercuri, pentru prevenirea accidentelor rutiere pe Autostrada Bucureşti-Constanţa. Oamenii legii au instalat radare în cascadă, iar, la Feteşti, autoturismele au fost oprite pentru a fi verificate.

Smiley a fost amendat cu suma de 580 de lei, după ce a fost prins de oamenii legii cu 153 de kilometri pe oră. Andrei Tiberiu Maria se afla în maşină cu iubita sa, Gina Pistol. Cântăreţul le-a declarat jurnaliştilor că plecau în vacanţă la mare. Acesta a fost testat atât antialcool cât şi antidrog, însă rezultatele au fost zero.

Conform surselo CIAO.RO, Gina Pistol ar fi însărcinată în primul trimestru.

“Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”, au declarat pentru CIAO.RO surse din anturajul celor doi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here