LIFE

Smiley și-a făcut încă o emisiune în online. Pe Youtube

Smiley, unul dintre prezentatorii ”Românii au talent” de pe Pro TV, și-a lansat încă o emisiune în online, pe Youtube. Se numește „8, 8 si ceva, FIX cu Smiley” și abordează diferite subiecte din viața artistului. Emisiunea apare săptămânal, informează paginademedia.ro.

Anterior, Smiley mai avea un vlog pe propriul canal de Youtube, pe care l-a lansat în ultimii ani doi ani- „Smiley Omul”. Primul videoclip postat a fost, de fapt, o retrospectivă a anului 2020 și a durat mai bine de o oră. Și a avut trei invitați: pe actorul Mihai Bobonete, Răzvan Fodor și cântărețul DOC. Al doilea clip video a fost ceva mai scurt și a prezentat imagini dinainte ca Gina Pistol să nască.

„Salutare! Eu sunt Andrei și vă zic „Bun venit!” la “8, 8 și ceva FIX”, o emisiune social-educativă, în care discutăm subiecte importante într-o manieră relaxată, alături de o băutură special pregătită de Nur. Ne vom vedea săptămânal, în jurul orei 8, și vom încerca să vedem în toate partea bună a lucrurilor, să zâmbim, să facem proverbialul haz de necaz”, scrie Smiley în descrierea noului său canal de Youtube.

Smiley nu este prima vedetă care își face o producție în online, pe Youtube. Anterior, Andi Moisescu, Mihai Morar, Cătălin Măruță și Mihai Bobonete și-au lansat podcasturi, pe Youtube.

Comment here