LIFE

Smiley, rol principal într-un film

Smiley va fi, pentru prima oară, protagonist într-o peliculă. Artistul își va face debutul în rol principal în comedia dramatică „Odată pentru totdeauna”, regizată de Iura Luncaşu.

Smiley face un pas hotărât către actorie cu un prim rol principal într-un film românesc. Artistul va fi protagonistul peliculei „Odată pentru totdeauna”, ce va trata subiectul depresiei, tematica profundă a filmului fiind îmbrăcată în tușe de umor. „Odată pentru totdeauna” este un film cu mare încărcătură emoțională, cu note autobiografice, inspirate în mare parte din viața regizorului Iura Luncașu (45 de ani), al cărui portofoliu cuprinde producții TV de succes precum „Numai iubirea”, „Inimă de țigan”, „În familie” și „Pariu cu viața”, dar și lungmetraje ca „Ghinionistul” și „Faci sau Taci”.

„E un subiect foarte interesant, se confruntă foarte multă lume cu această chestie, cu depresia, cu anxietatea, cu atacurile de panică şi toată povestea pleacă de la un om de succes, care are o viaţă foarte frumoasă, o carieră spectaculoasă şi este atins de această boală a secolului : depresia”, a declarat Iura Luncașu pentru alephnews.ro.

Smiley joacă rolul regizorului de succes care se luptă cu depresia, diverse evenimente tragicomice deturnându-l din încercările sale de a-și răpune demonii. Potrivit publicației expressdebanat.ro, numele personajului interpretat de Smiley este Alex Zota, artistul fiind recent surprins la filmări în Moldova Nouă. Aici, personajul lui Smiley se reconectează la rădăcini, Alex Zota întorcându-se la familia sa pentru a-și regăsi liniștea interioară. Deși nu a dorit să dezvăluie publicului foarte multe detalii despre rolul său, Smiley le-a transmis fanilor un mesaj prin care a mărturisit că experiența pe care o trăiește pe platoul de filmare este una inedită.

„Trăiesc o experiență foarte interesantă la filmările pentru „Odată Pentru Totdeauna” în regia lui Iura Luncașu! Stați cu ochii pe mine, vă voi da mai multe detalii despre rol și despre ce se mai întâmplă pe aici”, a scris Smiley pe Instagram.

Din distribuția filmului „Odată pentru totdeauna” fac parte și Ada Galeș, Cosmin Natanticu, Augustin Viziru, Sali Levent și Adelina Pestrițu. Pelicula este o producție Nextspot și Luca’s Art Film.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here