LIFE

Smiley l-a înlocuit pe Andi Moisescu, în juriu, la «Românii au talent»

Filmările pentru preselecţiile sezonului 11 din “Românii au talent” s-au încheiat, însă emisiunea de la PRO TV aduce multe noutăţi.

După ce Andi Moisescu (48 de ani) a aflat că are coronavirus, producătorii emisiunii l-au înlocuit la masa juriului cu Smiley (37 de ani), pe care l-au pus alături de Andra, Alexandra Dinu şi Florin Călinescu. Solistul, pe numele lui adevărat Andrei Tiberiu Maria, şi-a făcut şi nişte codiţe din părul lui lung şi aşa va apărea în ultima parte a emisiunii.

În plus, au avut loc noi schimbări în emisiune, căci s-a renunţat la public, iar în spatele juraţilor există un panou cu leduri şi imagini pe nişte ecrane. Totul s-a filmat în studiourile din Ştefăneşti, iar Smiley şi Pavel Bartoş (45 de ani) au ţinut să le mulţumească, pe reţelele sociale, celor 800 de concurenţi care au trecut pe la preselecţii.

“Filmările de interior le-am terminat, cele de exterior abia încep”, au povestit cei doi, pe Instastory, în timp ce fug prin ţară pentru a filma diverse filmuleţe în care promovează concurenţii şi oraşele din care fac parte.

Comment here