Muzicale

Smiley îi ia pe Emilian, Jean Gavril și 7 Klase în turneul “Smiley Omul”

Turneul ”Smiley Omul” cuprinde 15 orașe din țară și va avea concerte de deschidere diferite în funcție de locație. Artistul îi va avea alături pe Emilian, Jean Gavril și băieții de la 7 Klase.

 “Mă pregătesc să încep un turneu cât o viață despre viață, plin de emoții, despre om și toate etapele care lasă urme în viață lui: copilărie, adolescentă, maturitate și bătrânețe. Am ales ca în deschiderea concertelor din cadrul acestui turneu să cânte artiști în care cred și cu care lucrez zi de zi, care compun multă muzică, care stau zile și nopți în studio să experimenteze, să repete, să cânte ce simt. Eu știu că ei vor ajunge mari și sunt bucuros că fac și eu parte din drumul lor spre succes și spre inimile publicului”, spune Smiley, care se pregătește intens alături de trupa sa, pe care o numește ”cea mai tare trupă din sud-estul Europei”.

Turneul “Smiley Omul” va debuta pe 29 octombrie, în orașul natal al artistului, Pitești, și se va încheia pe 21 decembrie, la București.

“Este o poveste frumoasă și o uriașa provocare să cânt în cadrul turneului “Smiley Omul”. Am emoții mari, dar și foarte multă adrenalină zilele acestea când repet non-stop alături de trupă mea pentru ca show-ul meu de pe scenă să fie la înălțimea așteptărilor publicului lui Smiley”, declară Emilian.

Artistul de doar 24 de ani, absolvent de Conservator, a impresionat deja cu cele mai recente piese ale lui lansate – “Pentru ea”, “Iubește-mă” și “Ochii verzi”. Emilian va cânta pe 29 octombrie la Pitești, pe 30 octombrie, la Buzău, pe 10-11 noiembrie, la Ploiești, pe 12 noiembrie, la Brașov, pe 13 noiembrie, la Târgu Mureș, pe 25 noiembrie, la Craiova și pe 21 decembrie, la București.

Concertele “Smiley Omul”, deschise de Jean Gavril, arhitectul rebel, pasionat de sporturi extreme și îndrăgostit de rock

””Smiley Omul” va aduna zeci de mii de oameni din toată țara în jurul lui Smiley și iată că și a mea și a trupei mele. Este o bucurie imensă să cânt în deschiderea concertelor lui, pregătesc un show nebun, deloc cuminte, pentru că oamenii au nevoie de acțiune înainte să intre Smiley pe scenă, trebuie să fie gata încălziți pentru călătoria muzicală pe care o pregătește el. Le promit că nu vor sta pe scaune cât voi fi eu pe scenă, n-au cum, la asta lucrez”, declară cu convingere Jean Gavril.

Artistul pentru care nu există “nu” în ce își propune  compune muzică, scrie versuri și cântă ca nimeni altul. S-a remarcat după ce a lansat piese precum “Oh, Ramona”, coloană sonoră a lungmetrajului cu același titlu, “Vagabond” alături de DOC, “Tocuri”, “Sex în lift”, “Papușa paradis”, “Festival”, “Picioarele reci”, “Fată, bea cu mine”, sau coverul emoționant după piesa “Îți pare rău” a lui Dan Spătaru, alături de Feli.

Jean Gavril va cântă în deschiderea concertelor lui Smiley din 5 și 6 noiembrie, la Constanța, în orașul lui natal, pe 7 noiembrie, la Galați, pe 18 noiembrie, la Cluj, pe 19 noiembrie, la Timișoara, pe 20 noiembrie la Arad și pe 21 decembrie, la București.

Cei 5 muzicieni moldoveni de la 7 Klase vor fi și ei alături de Smiley în turneu.

“E un vis împlinit pentru noi să putem cânta în deschiderea concertelor lui Smiley din acest turneu maraton, în față atâtor persoane. Ne-am plimbat cu acordeoanele, contrabasul, chitara, toba peste tot, pe străzi, pe scena mai mari sau mai mici, prin trenuri, în casele oamenilor, în redacții de presă, pe aerodrom, iar acum le pregătim și le încălzim pentru o întâlnire foarte importantă cu spectatorii lui Smiley care suntem siguri că se va lăsa cu multă bucurie, cu dans, cu cântec și cu emoții puternice”, declară entuziasmați băieții de la 7 Klase.

Studenți la conservator, cuceritori și talentați, băieții s-au lansat cu muzica lor urbană cântată la instrumente clasice. 7 Klase au lansat deja hituri în Republica Moldova și România precum “Fată urbană”, “Fata care nu mă lasă” sau “Plec din Chișinău”. Trupa 7 Klase, originară din Republica Moldova, va cânta în deschiderea concertelor din 10 decembrie, de la Bacău, 11 decembrie, Botoșani și 12 decembrie, din Iași.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here