Muzicale

Smiley, Delia – Ne Vedem Noi

O colaborare așteptată cu drag de fani a fost lansată oficial cu videoclip. Smiley și Delia și-au unit vocile pentru a prezenta „Ne Vedem Noi”, o piesă despre iubire, melancolie și dor.

După ce au oferit o serie de indicii pe platformele de socializare, Smiley și Delia au confirmat recent că vor colabora pentru o piesă. Este vorba de „Ne Vedem Noi”, o compoziție semnată de Smiley, Lucian Nagy și Șerban Cazan. Melodia a fost lansată oficial pe 5 octombrie și beneficiază de un videoclip realizat de Ngm Creative & Loops Production.

 „Eram în mansarda mea, alături de Lucian Nagy și de Șerban Cazan, fiecare dintre noi era departe de ai lui, de persoanele iubite, și așa a apărut <<Ne vedem noi>>. În perioada aceea făceam multe live-uri pe Facebook și pe YouTube și chiar am cântat atunci, la cald, părți din piesă oamenilor care erau pe recepție. Abia după ce am terminat-o, am simțit că îi lipsește dimensiunea feminină, că este de fapt un dialog muzical între un <<el>> și o <<ea>> și iată că, după o altă perioadă de lucru, auziți acum varianta ei finală, cu Delia”, a declarat Smiley. 

 „Sunt fericită că în sfârșit lansăm această piesă. Mă bucură mult colaborarea cu Smiley, prietenul pe care parcă îl știu de o viață. E neschimbat: mereu creativ, fericit și zâmbitor. Această colaborare a venit de la sine. E o piesa care ne sensibilizează și sperăm să ajungă cu căldura în sufletele tuturor”, a spus Delia.

Delia și Smiley sunt unii dintre cei mai apreciați artiști din România. Concerte sold-out, piese cu milioane de vizualizări și o continuă reinventare sunt doar câteva elemente ce i-au plasat pe cei doi pe o poziție fruntașă în industria muzicală românească.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here