LIFE

Smiley a dezvăluit secretul succesului său: “Meseria cumva se fură. Trebuie să fii atent”

Smiley reușește să aibă succes în tot ce face, fie că vorbim de el ca artist, compozitor, producător, prezentator TV sau actor, pentru că a bifat deja câteva apariții. Secretul lui: este atent la tot ce se întâmplă în jur, se inspiră și prinde din zbor.

Când decide să se implice într-un proiect, Smiley o face cu tot sufletul și nu îi scapă nimic. De la pasiunea cu care vede filme, el a ajuns să trăiască nu o dată experiența de a juca în câteva pelicule. A avut apariții foarte mici, dar le-a luat ca atare și din fiecare lucru a învățat câte ceva.

“Am făcut un film întreg cu Simplu, îmi plac filmele, în general, sunt superpasionat de filme, dacă există ocazii, de ce nu? Dar nu sunt vreun actor… În «Cu un pas înainte» am avut ocazia să joc cu unii dintre cei mai mari actori români – Oana Pellea, Răzvan Vasilescu, Victor Rebengiuc, toată distribuția a fost una senzațională… Oricum, meseria asta de actor, de artist, de cântăreț, producător, compozitor cumva se fură până la urmă. Trebuie să fii atent, să vezi despre ce e vorba. Sunt departe de a fi actor”, a declarat, pentru Libertatea, Smiley.

Deși multă lume ar putea crede că Smiley se simte ca peștele în apă doar atunci când se află în lumina reflectoarelor, adevărul e altul.

“Mă simt cel mai bine în studio. Inspirația vine tot timpul. Eu sunt atent tot timpul la lucruri, le bag la cap, iar când mă apuc să fac muzică întotdeauna îmi amintesc de chestiile la care am asistat și le pun în cuvinte, pe note”, a precizat Smiley.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here