Muzicale

Skrillex, Justin Bieber & Don Toliver – Don’t Go

Unul dintre cei mai apreciaţi DJ din lume, Skrillex s-a reunit cu cel mai mare pop star din ultimul deceniu, Justin Bieber. Artiştii au lansat piesa „Don’t Go”, alături de Don Toliver, un nume nou pe scena rap şi trap.

Single-ul e catchy şi a strâns aproape 1 milion de vizualizări în 15 ore. Justin Bieber şi Skrillex au fost pozaţi în studio în noiembrie 2020, iar pe atunci apăreau zvonuri că DJ-ul l-a ajutat pe Bieber cu noul său album… sau viceversa. Nu de alta, dar Skrillex nu a mai lansat un album din 2014 încoace. Deşi nu are un album full la activ, Skrillex a fost extrem de prolific, în ultima vreme, lansând colaborări cu Jhay Cortez („En Mi Cuarto”), cu J. Balvin („In Da Getto”) şi cu Swae Lee şi Siickbrain („Too Bizarre”).

Asocierile lui Bieber cu mari DJ au generat mai mereu hituri. La început de an 2021, Justin a lansat albumul „Freedom”, la câteva săptămâni după ce lansase LP-ul „Justice”, cu 16 piese noi. Ultimele sale single-uri hit au fost „Anyone”, dar şi „Monster”, alături de Shawn Mendes.

Comment here