Muzicale

Skizzo Skillz feat. Nicole Cherry – Lalele Lila

Skizzo Skillz și Nicole Cherry au lansat piesa „Lalele Lila”, extrasă de pe coloana sonoră a filmului „Legații”.

Skizzo Skillz și Nicole Cherry invită publicul să se lase purtat de „Lalele Lila”, disponibilă acum pe principalele platforme de streaming. Pentru Skizzo Skillz, este o piesă dedicată tuturor celor care „își urmează inima și călătoresc teleleu pe drumul vieții până găsesc acea pajiște fără griji, unde pot culege liniștiti lalele lila”.

"Am încercat refrenul împreună cu Nicole Cherry la propunerea regizorului Iura Luncașu și astfel am găsit varianta finală a piesei. Sincer, putem să-l trecem pe <<domn regizor>> și la producție", a adăugat Skizzo Skillz.

Filmul „Legații” este o comedie în regia lui Iura Luncașu, cu o distribuție plină de vedete și lansată în exclusivitate pe Netflix. Smiley, Speak, ȘTEFANIA, Nicole Cherry, Skizzo Skillz, KEED, LU-K Beats, Super ED și NOSFE sunt doar câțiva dintre cei care pot fi urmăriți în cadrul producției „Legații”.

Pelicula spune povestea unui grup de colegi care ajunge la munte, în teambuilding, toți fiind pregătiți pentru un weekend specific corporatiștilor. După o noapte în care petrec, aceștia află la micul dejun, de la Răzvan, CEO-ul companiei, că de data asta urmează să facă ceva aparte. Mai exact, să plece într-o drumeție de 24 de ore pe un traseu de munte, însă nu oricum, ci legați între ei cu o sfoară. Obiectivul este să ducă la capăt acest experiment, fără ca cineva să se dezlege. Unii dintre ei protestează, dar până la urmă își iau minimul necesar, se leagă la o distanță de doi metri între ei și pleacă la drum.

Comment here