LIFE

Situație complicată pentru What’s UP. Ce riscă solistul după ce a fost violent cu iubita și agresiv cu polițiștii

A comis-o a treia oară! What’s Up a dat, luni seara, cu subsemnatul la poliţie după ce şi-ar fi agresat iubita, pe Alice Badea. Se pare că artistul a continuat cu agresivitatea şi la secţia 17 Poliţie din Capitală, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal. Deşi, ulterior, iubita bătută şi-a retras plângerea, celebrul cântăreţ riscă închisoarea.

Nu este prima dată când What’s Up are un comportament violent. Fosta soţie de care a divorţat vara trecută, Simina, s-a plâns de astfel de scene care s-ar fi petrecut în timpul căsniciei, iar cel mai transparent moment a fost cel de la emisiunea ”Exatlon”, de la Kanal D, unde artistul a avut o altercaţie ”pe faţă” cu Lili Sandu, dar şi cu alţi concurenţi. Atunci, cântăreţul a fost dat afară din emisiune, pentru că producătorii au vrut să se asigure că nu vor exista şi alte scene mult mai violente.

Cel mai recent episod a avut loc luni seara, în jurul orelor 18.00, când a fost nevoie de intervenţia poliţiei, dar şi de cătuşe. Se pare că, într-un conflict aprig cu actuala iubită, Alice Badea, cunoscutul cântăreţ ar fi încercat să îşi facă dreptate cu palma! De frică, femeia a sunat la 112 şi li s-a plâns oamenilor legii că este agresată. Un echipaj de poliţie a ajuns la adresa indicată, l-au încătuşat pe artist şi l-au dus la secţie fiind audiat mai bine de două ore. Asupra lui ar fi fost găsite droguri, atunci când a fost percheziţionat, timp în care el ameninţa verbal poliţiştii, potrivit g4media.ro. Marius Ivancea, pe numele său real, nu s-ar fi potolit nici la secţie şi l-ar fi muşcat de picior pe unul dintre oamenii legii.

“La data de 09 decembrie a.c., în jurul orelor 18:30, secţia 17 Poliţie a fost sesizată prin serviciul de urgenţă 112 de către o femeie, cu privire la faptul că fostul prieten o agresează. Ajunşi la adresa apelantei din sectorul 5, poliţiştii au observat un bărbat agitat care la vederea echipajelor de poliţie a devenit recalcitrant. Persoana în cauză a fost imobilizată şi condusă la Secţia 17 Poliţie. La sediul secţiei persoana a adus injurii poliţiştilor şi a manifestat un comportament agresiv. La acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi de drept. Activitatea se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, au transmis reprezentanţii Poliţiei într-un comunicat.

Luni seara, în jurul orei 21.00, artistul a ieşit şifonat şi extrem de supărat din secţia de poliţie şi a glumit când a fost întrebat de jurnalişti ce s-a întâmplat: “Nimic, voiam să merg şi eu cu doi bărbaţi de mână şi nu ştiam cum”. Deşi iubita lui şi-a retras plângerea, cântăreţul nu va fi iertat. În urma agresiunii, cântăreţul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj şi a fost plasat sub control judiciar, dar poate risca puşcăria. “Insulta, calomnia ori ameninţarea săvârşită nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directă contra unui funcţionar public care îndeplineşte o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, aflat în exerciţiul funcţiunii ori pentru fapte îndeplinite în exerciţiul funcţiunii, se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 4 ani”, se arată în Codul Penal.

Simina, fosta soţie a lui Marius, a fost contactată de producătorii emisiunii «Răi da buni», unde a făcut o declaraţie tulburătoare, cu privire la ce s-a întâmplat luni seară: «Sunt un pic bulversată pentru că eu nu am reuşit să vorbesc cu Alice. Am încercat să-i sun, eu sunt o feministă convinsă, nu există nici o variantă prin care eu să n-o susţin pe ea dacă aşa ceva s-a întâmplat. Nu îi cunosc membrii familiei ca să pot să sun la cineva, nu vreau să spun nimic cert pentru că eu mai am nici o legătură cu subiectul. Mă bucur că nu mai fac parte din acest tablou mizer. Îmi creează nişte emoţii şi nişte stări foarte urâte», a declarat Simina, potrivit spynews.ro.

What’s Up ar fi lovit-o şi pe fosta lui soţie, în urmă cu cinci ani, chiar în faţa unui fast-food. El ar fi lovit-o cu scrumiera şi cu o shaorma. Simina nu a negat la vremea respectivă, însă a spus că totul a fost o glumă şi o joacă de-a lor. Potrivit altor surse din presă, el ar fi lovit-o pe Simina, la momentul respectiv, cu pumnii şi picioarele, în timp ce aceasta plângea.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here