Stirile ZileiTârgu-Jiu

Situație ciudată la concert. Cu vaccin pe scaun, fără vaccin și fără mască după grilaj

Situație ciudată, sâmbătă, la concertul de pian ce a avut loc în Parcul Coloanei Infinitului, primul eveniment organizat, aici, de municipalitate, după relaxarea restricțiilor.

N-au putut participa decât spectatori vaccinați sau testați, ceea ce a făcut ca în afara grilajului pus de jandarmerie să fie mai multă lume ca pe scaune. Spectacolul „Pianul călător” a strâns, oficial, doar câteva zeci de spectatori dar, pe margine, au fost peste 100 care au urmărit concertul.

Cinci concerte de muzică clasică organizează, în această vară, Primăria Târgu-Jiu, în Parcul Coloanei Infinitului. La cel de sâmbătă, a fost prezent și primarul Marcel Romanescu care a preferat să-l vadă de pe margine, acolo unde nu era obligatorie masca de protecție.

Turneul „Pianul Călător” a ajuns la cea de-a 11-a ediție, dar pianistul Horia Mihail a mărturisit că de-abia acum a avut ocazia să concerteze la Târgu Jiu. Artistul a mărturisit că nu a înțeles restricțiile impuse de autorități în privința spectacolelor în aer liber.

Comment here