Minerit și EnergieStirile Zilei

Sindicalistul Popescu: Am fost la Prefectură ca să vedem cum se ceartă parlamentarii

„Ne-am  dus la Prefectură să vedem cum se ceartă parlamentarii între ei”. Liderul sindical de la Jilț, Ion Popescu, dezamăgit după întâlnirea de luni, cu șefii județului pe tema reducerii vârstei de pensionare în minerit și energie.

Președintele Sindicatului Renașterea de la Cariera Jilț Sud zice că sindicaliștii au asistat, minute bune, la discuții aprinse între deputatul PNL, Gheorghe Pecingină și parlamentarii PSD. Ion Popescu îi critică pe parlamentari pentru faptul că, nici până acum, n-au ajuns la un consens privind un amendament comun la legea privind reducerea vârstei de pensionare în cadrul CE Oltenia.

Ion Popescu s-a supărat și pe prefectul de Gorj, Corneliu Răducan Morega, pe care l-a acuzat că, la un moment dat, i-ar fi închis microfonul și l-ar fi întrerupt de mai multe ori în timpul discuțiilor de la Prefectură.

După întâlnirea de la Prefectura Gorj, Ion Popescu a acuzat, pe pagina de socializare, că CE Oltenia a ajuns în situația de azi din cauza  politicului care a pus “habarniști” în funcții în forurile de conducere, în special în Consiliul de Supraveghere.

Comment here