Minerit și EnergieStirile Zilei

Sindicalist: Externalizarea Craiova 2, în 2023

Termocentrala Craiova 2 va fi externalizată în anul 2023, conform planului de restructurare a Complexului Energetic Oltenia.

Este informația pe care liderul sindical Ion Vîlceanu a primit-o, vineri, la întâlnirea pe care a avut-o, la București, cu ministrul Economiei, Virgil Popescu. După externalizare, termocentrala ar urma să fie preluată de o companie, la care acționar va fi și Ministerul Economiei.

Înaintea alegerilor locale, Ion Vîlceanu a avut un schimb de replici cu liderul Sindicatului Liber de la Cariera Roșiuța, Nelu Roșca. Acesta se declara de acord cu externalizarea Craiovei 2, pe motiv că Gorjul nu mai poate ține în spate Doljul. Vîlceanu îi recomandă lui Roșca să-și vadă, însă, de activitatea sa din zona Motru.

Ion Vîlceanu are temeri privind realizarea grupului pe gaze, promis de guvernanți, la Craiova 2, până în 2023, când termocentrala va fi externalizată. Liderul sindical amenință cu greva foamei în fața sediului Complexului Energetic Oltenia, dacă va simți dezinteres din partea Directoratului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here