Muzicale

Simone feat. Uddi – Drumurile noastre

Melodia ”Drumurile noastre” interpretată timp de 27 de ani de regretatul Dan Spătaru are acum un aer de prospețime interpretată într-o variantă proprie, modernă, de tânăra Simone, fostă concurentă la X Factor și Vocea României, alături de rapperul Uddi.

Celebrul slagar ”Drumurile noastre” a prins din nou viață după 42 de ani de la lansare, sub interpretarea unei tinere, Simone, pe numele ei real Anne Marie Simone Ionescu. Solista și-a încercat norocul, mai întâi la X Factor în anul 2015, apoi în 2017 la Vocea României. Simone și rapperul Uddi, pe numele său Dragoș Udilă vin pe piața muzicală cu o variantă nouă, în stilul lor propriu, pentru cluburi, a celebrei melodii, ce se aude la orice petrecere românească.

La înregistrarea acestei melodii, cei doi tineri artiști au folosit studioul Casei de Discuri Electrecord, acolo unde se află și microfonul din aur la care a cântat pe vremuri și Dan Spătaru, pentru acuratețea pe care o oferă. Puțin știu că celebra melodie este compusă de compozitorul din Croația, Nikica Kalođera.

Melodia are și un videoclip filmat în pădurea Snagov și la Clubul Boa din Herăstrău. Vestimentația solistei din clip este semnată de Sungate Vogue, Holy Fashion și Sasha Pavel, fiul lui Marcel Pavel, care a lansat o linie vestimentară pe care o va comercializa pe internet. Regia videoclipului a fost realizată de Octavian Iacob, iar hair & make-up artistul Dani Voicu este el care a realizat look-ul solistei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here