LIFE

Simone Ashley, protagonista sezonului doi din „Bridgerton”

Actriţa Simone Ashley, cunoscută pentru rolul din „Sex Education”, va fi protagonista celui de-al doilea sezon al „Bridgerton”, despre care Netflix a spus că este cel mai de succes serial al său.

Ashley va fi Kate Sharma, de care se îndrăgosteşte Antony Bridgerton (jucat de Jonathan Bailey), fratele protagonistei primului sezon. Sezonul al doilea al producţiei Shondaland va avea la bază a doua carte din seria semnată de Julia Quinn, „The Viscount Who Loved Me”. Personajul Kate Sharma este nou venit în Londra. Este inteligentă şi încăpăţânată şi nu suportă proştii, în acestă categorie incluzându-l şi pe Anthony Bridgerton.

Fiecare dintre romanele seriei lui Quinn se concentrează pe câte un cuplu, iar serialul creat de Chris Van Dusen şi produs de Shonda Rhimes, îl urmăreşte pe acesta. Van Dusen a declarat, pentru The Hollywood Reporter, că i-ar fi plăcut să poată vedea cuplul principal din primul sezon, interpretat de actorii Phoebe Dyvenor şi Regé-Jean Page, din nou în serial, chiar dacă nu ar mai fi fost în centru.

Pe lângă „Sex Education” (Netflix), Ashley a mai jucat în miniseria „The Sister” şi în al treilea sezon „Broadchurch”.

Comment here