LIFE

Simona Halep, victima hackerilor! Tenismenei i-a fost spart contul de Instagram

Simona Halep a fost ținta hackerilor! Sportivei i-a fost spart contul de Instagram, iar persoana în cauză deja a început să posteze sub identitatea ei, relataează spynews.ro.

Pe pagina de Instagram a Simonei Halep au fost postate deja mai multe Story-uri în care este anunțat un concurs prin care fanii pot câștiga un telefon de ultimă generație.

La un moment dat, tenismena a reușit să posteze mesajul: “Am fost hăckuită, îi rog pe fani să mă ajute”.

Echipa celebrei sportiva se va ocupa de această problemă. Cel mai proabil, hackerii au urmărit o recompensă financiară substanțială în schimbul recuperării contului.

Și Paula Seling a fost victima hackerilor în urmă cu câteva zile, iar vedeta a făcut un apel public.

“Eu am avut o pagină de artist, am construit-o de 11 ani, ajunsesem la jumătate de milion de următor. Am grijă mare la conținut, încerc să promovez lucruri bune. Cineva a încercat să îmi ia pagina, și a reușit, și a folosit-o în scopuri neortodoxe, în scopuri în care nici urâte coșmaruri nu m-am gândit. Aș vrea să comunic tuturor care sunt abonați la pagina mea să nu ia în continuare tot ce se postează acolo. Este suspendată în România pagina. Sunt victima unui atac menit să mă discrediteze.”, a declarat Paula Seling, la ”Răi Da Buni”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here