LIFE

Simona Halep va cădea pe cel mai slab loc după 1.933 de zile

Amânarea cu 24 de ore a sfertului de finală de la Roland Garros, pe care urma să-l dispute cu americanca de doar 17 ani Amanda Anisimmova, nu a fost de bun augur pentru Simona Halep. Românca a fost incapabilă de descifreze jocul adversarei, fiind învinsă în 68 de minute.

Intrată pe teren ca mare favorită, atât prin postura de deținătoare a trofeulu, dar și ca fost lider mondial sau ca experiență de joc, Simona Halep a jucat de parcă ea era cea neexperimentată, nu adversara ei de doar 17 ani. A rezultat o înfrângere fără drept de apel, 6-2, 6-4, în doar 68 de minute, una dintre cele mai rapide bătăi pe care le-a încasat în ultimii ani.

”Nu am făcut ce trebuia ca ca să o împiedic să-şi facă jocul. Am fost puţin stresată. Aveam multe ambiţii şi nu am reuşit să mă eliberez de stress. Sunt dezamăgită de această înfrângere. Dar rămân pozitivă, am multe de învăţat din acest turneu. Acum mă voi pregăti pentru sezonul pe iarbă, fără presiune”, a declarat Halep după acest eșec.

Problema cea mai mare o reprezintă nu înfrângere, ci ce înseamnă ea din perspectiva clasamentului mondial WTA pentru jucătoarea noastră. Cum la Paris avea de apărat 2.000 de puncte și, prin calificarea în sferturi nu a obținut decât 430, ea s-a prăbușit în ierarhia mondială.

De luni, Simona va ocupa locul 8, aceasta fiind cea mai slabă clasare a ei de peste cinci ani! Mai precis de la 23 februarie 2014, atunci când a ocupat ultima dată locul 9 în lume (apoi a urcat direct pe 7 și nu a mai coborât). De atunci au trecut 1.933 de zile, sau, altfel spus, 5 ani, 3 luni și 18 zile sau, dacă vreți, 276 de săptămâni.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here