LIFE

Simona Halep, în sferturi la Australian Open

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în sferturile de finală ale Australian Open, luni, după ce a învins-o pe belgianca Elise Mertens (17 WTA), scor 6-4, 6-4. Românca rămâne fără set pierdut la Melbourne şi este pentru a 14-a oară în această fază a competiţiei la turneele de Mare Şlem.

Simona Halep şi-a adjudecat actul inaugural după 50 de minute. Constănţeanca a reuşit un break rapid, la 1-1, însă s-a văzut egalată la 3 ulterior. De la scorul de 4-4, românca a avut o serie de cinci game-uri câştigate, astfel că a triumfat în primul set şi a obţinut un avantaj considerabil în actul secund, 3-0. În ciuda acestui avantaj, Mertens a reuşit să revină şi a egalat la 4. A urmat un game în care Halep a avut nevoie de cinci mingi de break pentru a trece din nou la conducere şi a servi pentru meci. Simona nu a irosit şansa avută şi a încheiat partida, scor 6-4, 6-4, după o oră şi 37 de minute.

Simona Halep a comis doar opt greşeli nerforţate pe parcursul meciului, mult mai puţine faţă de adversara sa – 38. Elise Mertens a fost superioară în ceea ce priveşte loviturile direct câştigătoare, 36, faţă de 21, însă nu a fost de ajuns pentru a-i face faţă româncei.

Pentru Simona Halep a fost cea de-a treia victorie înregistrată în faţa lui Elise Mertens, din cele patru partide directe. De asemenea, în urma acestui succes, românca a ajuns pentru a 14-a oară în sferturile de finală ale unui turneu de Mare Şlem. Românca, locul 3 WTA, o va întâlni în sferturile de finală de la Australian Open pe Anett Kontaveit, locul 31 WTA, cea care a învins-o pe Iga Swiatek, locul 56 WTA, scor 6-7, 7-5, 7-5. Data şi ora meciului nu au fost stabilite încă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here