LIFE

Simona Halep, prima reacție după presupusa petrecere de logodnă: „Sunt dezamăgită”

Simona Halep (28 de ani, 5 WTA) a publicat un mesaj, în limba engleză, pe contul său de Facebook, prin care a vrut să dezmintă faptul că s-a logodit, sâmbătă, cu Toni Iuruc, relatează gsp.ro.

CONTEXT: Sâmbătă seara, Halep, Toni Iuruc și apropiații lor au participat la o petrecere într-un restaurant din Mamaia. Jurnalistul Decebal Rădulescu a lansat pe Facebook informația că evenimentul a fost, de fapt, petrecerea de logodnă a celor doi, informație pe care fostul lider mondial o dezminte.

„Contrar informațiilor apărute în media din România, am vrut să confirm că nu sunt nici logodită, nici nu există o dată a nunții stabilită. Deși apreciez că am o viață care mă pune în ochii publici, zvonurile despre viața mea privată sunt incorecte și dezamăgitoare, așa că am vrut să-mi asigur fanii că zvonurile sunt false. În mod sigur, voi împărtăși cu voi orice veste fericită cu privire la o viitoare logodnă”, a fost mesajul Simonei Halep, publicat duminică seara.

Toni Iuruc, 40 de ani, este un milionar machidon și a mai fost căsătorit de două ori. Simona Halep și Toni au apărut prima dată împreună după finala câștigată la Wimbledon.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here