LIFE

Simona Gherghe și Dan Negru, prezentatorii Festivalului de la Mamaia

Simona Gherghe, fosta prezentatoare a emisiunii „Acces Direct”, rămâne la Antena 1, pentru că s-a despărțit doar de emisiune, nu și de postul TV, însă iată că a acceptat și alte proiecte care s-au ivit în trustul respectiv. Click! a aflat că Simona Gherghe va prezenta împreună cu Dan Negru Festivalul de la Mamaia, eveniment care va avea loc în perioada 5-8 septembrie și va fi transmis de Antena Stars.

Simona Gherghe (41 de ani) nu vrea să stea departe de micile ecrane, chiar dacă a renunţat la emisiunea „Acces Direct”. Simona Gherghe a primit o nouă ofertă în această vară şi s-ar părea că a și acceptat-o.

Simona Gherghe va prezenta Festivalul Mamaia 2019, care va fi transmis de Antena Stars. Simona Gherghe nu va fi singura prezentatoare. Dan Negru îi va fi alături pe scena Festivalului Mamaia 2019, mai ales că el a mai prezentat de trei ori acest eveniment. Simona Gherghe și Dan Negru au primit de curând oferta şi s-au întâlnit deja pentru a pune la cale această colaborare şi detaliile pentru prezentarea pe care o vor face împreună.

Zilele trecute, Simona Gherghe a publicat un mesaj pe reţelele sociale, în care şi-a informat fanii că nu va mai face parte din echipa emisiunii „Accse direct”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here