LIFE

Simona Gherghe, despre plecarea de la «Acces Direct»: «Emoțional, m-a consumat foarte tare»

Simona Gherghe a explicat care sunt cu adevărat motivele pentru care a decis să părăsească pupitrul emisiunii „Acces Direct”. Deși la început a susținut că ar fi vorba doar de dorința unei schimbări, prezentatoarea TV a mărturisit de curând că emisiunea pe care o modera o solicita enorm din punct de vedere emoțional, așa că a decis că cea mai bună decizie este aceea de a merge mai departe, către „ceva mai bun”, așa cum singură a subliniat.

Simona Gherghe le-a dat admiratorilor ei o veste mai puțin plăcută, atunci când prezentatoarea TV, care lipsise ceva vreme de pe micile ecrane fiind în concediu de maternitate, a anunțat că renunță la pupitrul emisiunii „Acces Direct”, lăsând-o pe Mirela Vaida în locul său. La momentul respectiv, vedeta și-a motivat decizia prin dorința de nou, explicând însă că nu va renunța de tot la televiziune, activând de 9 ani în acest domeniu.

„Este profesia mea, pasiunea mea! După cum știți, acum sunt in concediu postnatal. De fapt, sunt a copiilor mei, pentru încă o perioadă 🙂 Dar ne vom revedea în curând, la ANTENA 1!”, scria Simona Gherghe pe Instagram în momentul marelui anunț.

Acum însă, se pare că prezentatoarea a oferit mai multe detalii legate de subiectul părăsirii emisiunii „Acces Direct”. Se pare că Simona Gherghe își dorește să își deschidă orizonturile în plan profesional, simțind că profesia de moderator al aceleiași emisiuni o ținea pe loc. De asemenea, cazurile prezentate și dezbătute în platoul emisiunii pe care o modera o afectau din punct de vedere emoțional, așa că a decis că cel mai bine este să se retragă.

„Pentru că am simțit că, după aproape 9 ani, trebuie să schimb ceva în plan profesional. Cumva, lucrurile astea se întâmplă ciclic. Când am preluat emisiunea, în 2010, eram după aproape 9 ani de știri. Acum, am simțit că am obosit. Nu e un format comod. Emoțional, m-a consumat foarte tare. Și am decis să mă retrag, ca să las loc pentru ceva mai bun în viața mea”, a declarat Simona Gherghe pentru viva.ro.

„În ultimii ani, am tot avut oferte, dar le-am declinat. Nu sunt genul de om care să se tot mute dintr-o parte în alta. Eu mă simt bine la Antena 1. Sunt aici de aproape 18 ani și, dacă aveam vreun motiv să plec, plecam. Faptul că încă sunt aici arată că mă simt bine cu ceea ce am”, a mai spus ea.

Simona Gherghe s-a căsătorit în luna mai a anului 2017 cu Răzvan Săndulescu. În aceeași lună a venit pe lume și primul copil, fetița cuplului, Ana Georgia. Prezentatoarea TV a confirmat în luna noiembrie a lui 2018 că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, un băiețel, care a primit numele Vlad Ioan.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here