LIFE

Silviu Prigoană, mesaj pentru Adriana Bahmuţeanu: “Îi doresc căsnicie frumoasă”

Silviu Prigoană (56 ani) şi Adriana Bahmuţeanu (46 ani) au pus punct conflictelor, în sfârşit, după cele 50 de procese pe care le-au avut în cei 5 ani de la scandalosul divorţ. Silviu nu a rămas nepăsător, când a aflat că fosta nevastă are un nou iubit, care i-a adus pacea sufletească, astfel că i-a transmis complimente şi căsnicie fericită, relatează click!.ro.

Dacă, în ultimii cinci ani, au vorbit mai mult prin intermediul avocaţilor, având săptămânal termene în procese pentru custodia copiilor, iată că foştii soţi Prigoană au făcut pace, după ce au epuizat toate motivele de scandal. Invitat, miercuri seară, la emisiunea online a lui Cristi Brancu, de pe Facebook, Silviu Prigoană a fost foarte darnic în complimente la adresa Adrianei Bahmuţeanu, care se iubeşte cu solistul grec Nikolaos Papadopoulos.

“Copiii mei sunt ok, mama copiilor e ok. Am înţeles că s-a căsătorit. Nu am certificatul de căsătorie sau copie, dar aşa am auzit”, a spus Silviu. Iar când Brancu a menţionat că-l cunoaşte pe artist şi că e un băiat bun, Prigoană a adăugat: “Nu ştiu, nu comentez, îmi văd de treabă când nu ştiu. În principiu mi-aş dori ca mama copiilor mei să îşi stabilească viaţa, să fie fericită, viaţa nu e făcută doar din necaz, merită să fie fericită. Să-şi dea un reset la viaţă. Nu poţi să suferi mereu”.

Adriana a declarat, însă, că încă nu a făcut pasul cel mare: “Nu mă gândesc la acte, sunt sătulă de acte. El tot zicea să mergem în Grecia, la Meteora, să facem o logodnă, dar nu am stabilit pentru că nu mă simt pregătită pentru aşa ceva. Era şi el mereu pe drumuri. Poate o să urmeze şi logodna. Dacă vrei să faci o nuntă, nu poţi să aduci doar 50 de persoane, în schimb la un spectacol, aduci 500. M-am gândit că dacă o mai ţine aşa mult cu starea de alertă, i-am şi zis lui Nikos că facem un spectacol în rolurile principale ginerele cu mireasa, naşul cu naşa, socrii, cine mai e pe-acolo şi facem spectacol cu 500 de oameni, punem şi un bilet la intrare, cu preţ modic acolo, în loc de dar de nuntă, să plătească oamenii bilet şi facem nuntă-spectacol”.

“Ne ştim de vreo trei ani, dintr-un cerc de prieteni. Mai precis, ne-am cunoscut la ziua de naştere a cântăreţei Minodora. Am devenit iubiţi. Nu am mediatizat, pentru că nu am vrut să mă mai expun. Eram în perioada când aveam vreo 50 de procese cu Prigoană şi inclusiv avocata mi-a recomandat să fiu discretă. A înţeles şi el, l-am rugat frumos să înţeleagă că, până nu avem o relaţie consolidată, să nu ne afişăm, iar el s-a dovedit a fi o persoană foarte înţelegătoare, s-a dovedit a fi un om cu suflet mare, un prieten foarte bun”, a mai spus Adriana.

Adriana susţine că Nikos se înţelege şi cu cei doi copii ai săi: ”Cu băieţii mei se comportă foarte frumos. Îi lua de la şcoală, îi ducea. Toată Şcoala 150 îl iubeşte pe Nikos, el e foarte prietenos, mai ales cu copilaşii. Are şi el un fiu de aproape 20 de ani, îl cunoaştem, totul e bine până acum”.

Afaceristul Silviu Prigoană a mai menţionat că aşteaptă decizia definitivă pentru acordarea domiciliului copiilor săi şi ai Adrianei, Maximus (12 ani) şi Eduard Gabriel (10 ani): “Cei mici aşteaptă să înceapă şcoala, pentru ei a fost tragic. Mai avem de finalizat cu domiciliul copiilor. A făcut mama copiilor Apel, urmează să primim un termen în septembrie, octombrie. Instanţele sunt foarte aglomerate cu amenzile, dar o să primim termen la un moment dat şi se va finaliza. Cred că va rămâne definitiv şi irevocabil cu domiciliul copiilor la mine şi cam asta e. Povestea e închisă şi la revedere, e îngropată”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here