Muzicale

Sia – Original (from the Dolittle soundtrack)

Sia a lansat videoclipul cu versuri al piesei “Original”, compusă pentru coloana sonoră a filmului “Dolittle”. În videoclip vedem câteva dintre animalele cu care Robert Downey Jr. vorbeşte în pelicula recent ajunsă la cinema.

“Original” a debutat cu o săptămână în urmă, ca piesă extrasă de pe coloana sonoră a filmului “Dolittle”. Pelicula a intrat în cinematografe pe 17 ianuarie şi reprezintă o reinterpretare a poveştii Doctorului Dolittle, jucat de Eddie Murphy în trecut. Este acel doctor trăznit care vorbea cu animalele şi ştia exact ce le doare sau nemulţumeşte. Acum Robert Downey Jr. a preluat acest rol, dându-i un nou suflu. În alte roluri găsim actori precum Antonio Banderas, Tom Holland, Emma Thompson, Rami Malek sau Michael Sheen.

Sia Furler a dorit să fie implicată în acest proiect, creând o piesă pentru film. Sia a compus noul track alături de colaboratorul său frecvent Jesse Shatkin şi producătorul Sean Douglas. Este un imn al independenţei, al puterii de a fi diferit şi de a începe să cânţi exact când ai chef să o faci.

Artista australiană de 44 de ani nu e la primul release asociat unei producţii cinematografice, având piese compuse pentru filme ca “Lion”, “Wonder Woman”, “Fifty Shades Darker” sau “Vox Lux”. Sia a început să cânte pe coloane sonore încă din 2010, când a contribuit cu piese la “The Twilight Saga: Eclipse” şi în acelaşi an a avut şi melodii în “Burlesque”. În 2013 trilul său special se auzea în filmul “The Great Gatsby”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here