LIFE

Sia a devenit mamă. Cântăreaţa australiană a anunţat că a adoptat un băieţel

Cântăreaţa australiană Sia a devenit pentru prima dată mamă, la vârsta de 44 de ani, aceasta dezvăluind într-un interviu recent că a adoptat un băieţel.

În interviul pentru revista GQ, Sia nu a oferit detalii despre modul în care s-a desfăşurat adopţia, nici despre vârsta copilului. În mai 2019, artista vorbea despre dorinţa de a lua sub aripa sa un tânăr rapper în vârstă de 16 ani, Dasani, star al unui documentar difuzat de televiziunea HBO.

Sia a trecut prin câteva drame în viaţa personală, precum decesul fostului partener de viaţă Dan Pontifex, într-un accident de maşină produs în Thailanda. În 2014, s-a căsătorit cu realizatorul de documentare Erik Anders Lang, de care s-a separat doi ani mai târziu.

La sfârşitul anului trecut, Sia a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o maladie neurologică rară, sindromul Ehlers Danlos, şi că suferă de dureri cronice, dar a spus că a vrut să facă public acest lucru pentru a încuraja şi alte persoane bolnave. În 2013, Sia a făcut public faptul că s-a luptat cu dependenţe în trecut, medicamente eliberabile pe bază de reţetă şi alcool. Însă, după ce a fost diagnosticată cu hipertiroidie, a reuşit să scape de dependenţe, iar, în 2018, a celebrat opt ani de abstinenţă.

Artista australiană Sia (Kate Isobelle Furler) este o voce puternică, o cântăreaţă şi compozitoare excentrică şi o producătoare influentă. A cunoscut succesul la nivel mondial prin mai multe albume apreciate inclusiv de criticii muzicali. Pe lângă nominalizările la Grammy, artista, celebră pentru hituri precum “Chandelier” şi “Cheap Thrills”, are în palmares numeroase alte premii internaţionale, ca MTV Video Music Award.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here