Minerit și EnergieStirile Zilei

Și Roșca amenință cu PROTESTE! ”Văd o grupare de HIENE care nu are în cap decât SCHIMBĂRI!”

După Adrian Marciuc, și Nelu Roșca amenință cu proteste. Revolta este mare în rândul liderilor sindicali în urma raportului Corpului de Control al premierului Viorica Dăncilă.

”Văd o grupare de hiene care nu are în cap decât schimbări! Văd că se încearcă să fie duși în derizoriu liderii sindicali!” acuză președintele Sindicatului Liber de la Cariera Roșiuța în contextul în care, în ultimele zile, se vorbește tot mai mult despre o schimbare a Directoratului CE Oltenia.

Nelu Roșca avertizează că sindicatele nu vor sta cu mâinile în sân. Vineri, Adrian Marciuc, vicepreședinte al Federației Univers, amenința cu acțiuni sindicale în luna septembrie.

”Astea sunt bande, nu corpuri de control!” mai spune Nelu Roșca, supărat după ce în presă au apărut paragrafe din raportul corpului de control al premierului Dăncilă, în care unii dintre liderii sindicali din cadrul CEO au fost acuzați că ar încasa două salarii, atât de la sindicate cât și de la companie.

În ultimele zile, numele lui Marian Motocu, a fost vehiculat pentru a-i lua locul lui Sorin Boza la conducerea Complexului Energetic Oltenia. Nicolae Davițoiu, președintele PMP Gorj, zice că este un nume menționat în special în mediul ALDE.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here