Stirile ZileiTârgu-Jiu

Și-au SECRETIZAT declarațiile de avere. Ce apare pe pagina IPJ Gorj

Declarațiile de avere ale polițiștilor gorjeni încep să fie secretizate în privința veniturilor pe care aceștia le încasează.

Pagina de internet, pe care IPJ Gorj prezenta documentele respective a fost nefuncțională în ultimele zile, iar, acum, după ce aceasta poate fi din nou accesată, informațiile de interes public nu mai sunt publice.

Declarațiile de avere ale polițiștilor nu mai prezintă salariile și restul veniturilor pe care aceștia le-au încasat anul trecut.

Explicația oficială, oferită de purtătorul de cuvânt al instituției, este aceea că informațiile de acest gen sunt considerate date cu caracter personal și, ca urmare, nici salariile celorlalți funcționari publici nu vor mai fi făcute publice în perioada următoare.

Declarația șefului IPJ Gorj, comisarul șef Decebal Drăghiea, a fost deja anonimizată. Ea nu mai prezintă câștigurile pe care comandantul Poliției Județene le-a avut anul trecut. Declarația de avere din 2018 arată însă că Drăghiea câștigase, ca adjunct al IPJ Mehedinți, aproape 68.000 de lei, iar în fruntea IPJ Gorj a fost remunerat cu peste 15.000 de lei. Calitatea de membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică i-a mai adus venituri de peste 4000 de lei, iar soția sa a mai câștigat și ea circa 40.000 de lei, conform declarației de avere din 2018.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here