Stirile ZileiTârgu-Jiu

Și-a lansat candidatura la Primăria Târgu-Jiu în prezența unui fost MINISTRU

Fostul ministru al Economiei în guvernul Ponta, Andrei Gerea, a venit, vineri, la Târgu-Jiu, pentru lansarea candidaturii lui Horațiu Guță la primărie. Evenimentul a  avut loc la Poarta Sărutului.

Guță, patronul ANASPORT, va candida la Primăria Târgu-Jiu din partea Partidului Puterii Umaniste, după ce, în ultimii ani, a activat în ALDE Timiș.

Andrei Gerea a demisionat în luna februarie din ALDE, după ce a fost schimbat de Tăriceanu din fruntea organizației București, iar, în iunie, s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste. Fostul ministru i-a urat succes lui Horațiu Guță, în cursa de la Târgu-Jiu.  

Gerea a declarat, la Târgu-Jiu, că Partidul Puterii Umaniste a început să-și consolideze latura liberală prin sosirea unui grup de parlamentari de la PNL.

Horațiu Guță a anunțat că proiectul său pentru municipiu se numește “9 pași pentru Târgu-Jiu”.

Candidatul PPU la Primăria Târgu-Jiu a precizat și că, inițial, a intenționat să-și lanseze candidatura în fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu, pentru a arată ”gradul de incompetență al administrațiilor orașului care au lăsat în paragină o clădire emblemă”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here