LIFE

Show-urile de stand-up comedy, anulate în Bucureşti

Toate show-urile de stand-up comedy din Bucureşti au fost anulate, a anunţat managementul The Fool într-un comunicat, potrivit news.ro.

„Ne îngrijorează creşterea constantă a numărului de cazuri noi la nivelul municipiului Bucureşti, aşa că am fost nevoiţi să luăm această decizie radicală. Vom sista activitatea în aer liber a clubului, atâta timp cât numărul de cazuri noi nu scade considerabil pentru o perioadă de minim două săptămâni. Suntem preocupaţi de sănătatea noastră, a artiştilor, a angajaţilor şi nu în ultimul rând a persoanelor prezente în public, motiv pentru care show-urile programate în perioada 30 iulie – 31 august la Fool de Vară vor fi anulate, urmând ca, la finalul lunii august, să reevaluăm situaţia”, a declarat Călin Creţu, manager Club The Fool.

„Nu consider că această măsură este aplicabilă în masă, dar apelez pe această cale la spiritul civic al tuturor celor care au posibilitatea să contribuie activ la diminuarea pagubelor cauzate de pandemie!“, a mai spus managerul.

Show-urilde de stand-up comedy vor fi reluate, atunci când situaţia epidemiologică va permite organizatorilor acest lucru, fără a periclita sănătatea artiştilor şi a celor prezenţi în public. Până atunci, Micutzu, Bordea, Radu Bucălae, Teodora Nedelcu, Geo Adrian, Mane Voicu sau George Tănase îşi vor muta activitatea, începând cu 15 august, pe Fool HD, primul club virtual de comedie din România.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here