LIFE

Show-ul României, record de vizualizări pe canalul oficial Eurovision

Artistul WRS a impresionat, din nou, audienţa la a doua repetiţie oficială pe scena torineză a Eurovision Song Contest. Interpretarea melodiei „Llamame” pe Arena Pala Olimpico a strâns aproape 140 de mii de vizualizări pe canalul de Youtube al Eurovision Song Contest, fiind unul dintre cele mai apreciate momente ale zilei.

„Am primit o mulţime de mesaje pozitive din partea fanilor, organizatorilor şi jurnaliştilor. A fost o nouă zi plină de emoţii, dar răspunsul nu s-a lăsat aşteptat: momentul nostru are deja aproape 140 de mii de vizualizări pe canalul oficial de Youtube al ESC, ceea ce mă motivează şi mai mult să dau absolut totul în concurs”, a declarat wrs, la finalul zilei.

Spectacolul a fost modificat, după ce echipa TVR a avut şedinţe tehnice cu organizatorii, iar aceştia au încercat să pună în aplicare indicaţiile primite în urma primei repetiţii. Deşi mai sunt probleme cu privire la unele cadre alese de producătorii show-lui, reprezentanţii României le-au transmis acestora, punctual, solicitând remedierea lor.

Eurovision debutează cu prima semifinală marţi, 10 mai, la ora 22.00, în direct la TVR 1 şi TVR Internaţional.

Comment here