LIFE

Show de Revelion, la Digi24. ”Breaking Show”, în colaborare cu producătorii Untold

Digi24 sărbătoreşte Anul Nou cu un ”Breaking Show”, anunță paginademedia.ro. Televiziunea de ştiri a realizat, în colaborare cu producătorii de la Untold, un format de Revelion, „un show original, îndrăzneţ, surprinzător şi, în acelaşi timp, curat”.

Emisiunea va fi pe post pe 31 decembrie, de la ora 21.00, cu Oana Zamfir şi Lucian Mîndruţă în rol de gazde, cărora li se vor alătura colegii lor Cosmin Prelipceanu, Claudiu Pândaru, Teodora Tompea, Simona Ţăranu, Andreea Braşovean, Vlad Craioveanu. Alături de ei, la ”Breaking Show” vor fi fraţii Tibi şi Alin Uşeriu dar şi Selly.

„Va spun un secret. Practic, prin toate proiectele de televiziune pe care le-am făcut până acum în toată viaţa mea, îmi dau seama că nu am făcut altceva decât să mă pregătesc pentru momentul ăsta, pentru show-ul ăsta! Vom avea invitaţi, vom fi aroganţi cu ei atât cât trebuie, vom încerca să uităm că ţara asta are şi politicieni, măcar pentru 3 ore. Şi vom avea şi glume bune, dar undeva în partea a doua a emisiunii. Le prindeţi voi, cum aţi prins-o şi p-asta” a declarat Lucian Mândruță.

Edy Chereji, Co-fondator UNTOLD UNIVERSE: „Prima bucurie care s-a produs pentru noi a fost când managementul DIGI24 a îmbrăţişat propunerea noastră de a face un astfel de show, în România, de Revelion. A doua bucurie a fost când am descoperit cu câtă pasiune lucrează echipele pentru acest proiect, atât echipa Magic Maker Media House, cât şi echipa Digi24. Şi cea de-a treia bucurie a fost emisiunea în sine, care sper să fie o bucurie pentru toţi cei care o vor urmări”.

Comment here