Muzicale

Shawn Mendes – If I Can’t Have You

Cântărețul și modelul canadian Shawn Mendes este extrem de popular pe întreg mapamondul datorită muzicii sale pline de iubire și mesaje pozitive. Noul single și videoclip, “If I Can’t Have You” a strâns 35 de milioane de vizualizări după doar patru zile de la lansare.

La doar 20 de ani, Shawn Mendes are trei albume de studio lansate, trei turnee internaționale și numeroase premii la activ. Popularitatea lui crește pe zi ce trece în rândul tinerilor iar vocea și mesajele sale aduc zâmbete pe chipurile ascultătorilor.

Noul videoclip pentru piesa “If I Can’t Have You” nu are nici el nevoie de ceva mai complicat de simpla prezență a cântărețului care cântă cu zâmbetul pe buze și se plimbă printre decoruri.

Piesa “If I Can’t Have You” a fost compusă de Shawn cu inspirație dată de trupa 1975 și albumul lor “A Brief Inquiry Into Online Relationships”.

Lansarea acestui nou single nu este o pregătire pentru un nou album, cel mai recent material discografic lansat în 2018 fiind încă proaspăt. Pe 4 mai, publicul american a avut ocazia să îl asculte pe Shawn Mendes cântând piesa “If I Can’t Have You” în direct la Saturday Night Live.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here