LIFE

Sezonul 2 al serialului „Wednesday”, filmat în Irlanda

„Wednesday” mută producţia din România în Irlanda pentru sezonul 2, iar filmările vor începe în aprilie, a anunțat Variety.

Primul sezon de opt episoade, care a debutat iniţial în noiembrie anul trecut pe Netflix, a fost filmat în România, în perioada septembrie 2021- martie 2022. După ce a doborât mai multe recorduri pentru seriale de streaming, inclusiv cele mai multe ore vizionate pentru un serial în limba engleză în prima săptămână, cu peste 341 de milioane de ore, serialul de comedie horror a fost reînnoit pentru sezonul 2 în ianuarie.

„Wednesday” o urmăreşte pe Jenna Ortega în rolul personajului titular din „Familia Addams”, care se înscrie la Academia Nevermore. Conform descrierii oficiale a primului sezon, Wednesday „încearcă să îşi stăpânească abilitatea psihică, să zădărnicească o serie de crime monstruoase care au terorizat oraşul şi să rezolve misterul supranatural care i-a implicat pe părinţii ei în urmă cu 25 de ani – totul în timp ce navighează prin noile şi foarte încurcatele ei relaţii de la Nevermore”.

Comment here