LIFE

Sezonul 5 „La Casa de Papel”. Când începe

„La Casa de Papel”, popularul serial de pe Netflix creat de Álex Pina și Esther Martínez, ajunge în 2021 la cel de-al cincilea și ultimul sezon. Noi actori s-au alăturat distribuției, finalul serialului venind și cu două episoade în plus.

În curând, fanii „La Casa de Papel” („Money Heist”) se vor despărți de personajele lor preferate. Anul acesta, serialul fenomen se întoarce pe Netflix cu ultimul sezon, după un record de vizualizări înregistrat cu sezonul anterior, care atingea, în ianuarie, pragul de 65 de milioane de vizionări.

La începutul lui iulie 2020, Alex Pina, unul dintre creatorii serialului, confirma că lucrează la scenariul sezonului 5, la scurtă vreme după, Vancouver Media anunțând că pregătirile pentru producție sunt în plină derulare. Filmările au început în august, pe parcursul lunilor ce au urmat fiind publicate diverse poze de pe platou, pentru a menține suspansul și a intriga publicul. Potrivit unei articol de pe Reddit, filmările s-au încheiat în ianuarie 2021.

Scenariul celui de-al cincilea sezon se anunță a fi unul incendiar. Potrivit lui Alex Pina, finalul serialului va pune mai toate personajele în situații limită, adrenalina urmând să fie dusă la cel mai ridicat nivel.

"Ne-am gândit aproape un an de zile la modalitatea în care vom despărți gașca. Cum să-l punem pe Profesor în dificultate. Cum să intrăm în situații care sunt ireversibile pentru majoritatea personajelor. Rezultatul îl veți vedea în cel de-al cincilea sezon "La Casa de Papel". Războiul ajunge la cele mai extreme și brutale niveluri, dar va fi, totodată, și cel mai memorabil și incitant sezon", a detaliat Alex Pina pentru Netflix, la rubrica "See What’s Next".

Potrivit IMDB, Nairobi se va întoarce în sezonul 5, actrița Alba Flores apărând în distribuția primului episod. În sezonul 5 vom revedea, de asemenea, personajele principale, precum și pe:

Olalla Hernández în rolul Amandei
Fernando Cayo în rolul lui Coronel Tamayo
Luka Peros în rolul lui Marsella
Belén Cuesta în rolul Manilei

Miguel Ángel Silvestre a fost confirmat în distribuția noului sezon, acesta manifestându-și pe Instagram entuziasmul de a face parte din echipa „La Casa de Papel”: „Mamăăă! Cât de norocos mă simt! Sunt extrem de fericit!”. Patrick Criado, cunoscut pentru rolurile din „The Aspirant”, „Plastic Sea” și „The King” a fost, de asemenea confirmat, precum și José Manuel Seda.

Cel de-al cincilea sezon „La Casa de Papel” va avea două episoade în plus față de sezonul anterior, informația fiind confirmată de FormulaTV și Netflix Media Center. Publicul se va bucura, astfel, de 10 episoade.

Deși nu a fost anunțată oficial o dată a lansării celui de-al cincilea sezon, acesta va debuta cu certitudine în 2021, Netflix confirmând revenirea serialului în cursul acestui an. Potrivit unor zvonuri, ce au circulat în online, luna aprilie ar putea fi aleasă pentru debutul sezonului. S-a vehiculat, de asemenea, și o altă variantă: ultimul sezon va fi împărțit în două, prima parte urmând că înceapă în august 2021, iar cea de-a doua în 2022.

Comment here