Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

SEXGATE la Primăria Săcelu! Consilierul Dănăşel susţine că primarul i-a făcut avansuri

Este scandal sexual la Primăria Săcelu, unde primarul a depus plângere penală împotriva unui consilier care l-a numit „homosexual”. Războiul este cât casa între Florin Jurebie și Gheorghe Dănășel, până de curând prieteni foarte apropiați. Dănășel susține, însă, că Jurebie i-ar fi făcut avansuri, lucru pe care l-a relatat și public, în ședința Consiliului Local de la sfârșitul lunii ianuarie. Florin Jurebie crede, însă, că în comună s-a format o alianță care încearcă să-l discrediteze, formată din Dănășel, fostul primar Ion Voica și actualul viceprimar Gheorghe Dumitrelea.

Gheorghe Dănășel, consilier local UNPR, susține că este ”persecutat” de primarul Florin Jurebie, de circa un an. Cei doi erau prieteni foarte buni, dar au ajuns la cuțite.

”Când am văzut că are alte apucături, nu l-am mai băgat în seamă. Mi-a făcut declarații de dragoste” afirmă alesul local.

Aflat la al treilea mandat de consilier local, Dănășel nu mai vrea să candideze, la vară. Zice că nu mai vrea să stea la aceeași masă cu Jurebie.  

Florin Jurebie s-a simțit batjocorit după ședința din ianuarie, când Dănășel l-a numit homosexual, așa că i-a făcut plângere la parchet și îl va da în judecată. Edilul îl acuză pe consilierul UNPR că urmărește să-l discrediteze.    

Jurebie consideră că fostul primar, Ion Voica și actualul viceprimar Gheorghe Dumitrelea, s-ar afla în spatele lui Dănășel pe care-l acuză și că, în vară, ” a furat apă” prin două puţuri aflate în apropierea zonei de captare a apei potabile care alimentează comuna.

Ion Voica, fostul primar din Săcelu, nu înțelege de ce Florin Jurebie l-a reclamat și pe el la parchet.

Voica, secretar general al UNPR Gorj, este hotărât să candideze, din nou, pentru postul de primar la Săcelu, la alegerile locale din iunie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (4)

  1. […] „Când am văzut că are alte apucături, nu l-am mai băgat în seamă. Mi-a făcut declarații de dragoste”, afirmă alesul local, potrivit radioinfinit.ro. […]

  2. […] însă primarul Jurebie a fost foarte tranșant, spunând că acțiunea penală este pe rol: ”Gheorghe Dănășel, consilierul care a mințit, mă defăimează și îmi aduce grave prejudicii imaginei mele, dând […]

  3. […] însă primarul Jurebie a fost foarte tranșant, spunând că acțiunea penală este pe rol: ”Gheorghe Dănășel, consilierul care a mințit, mă defăimează și îmi aduce grave prejudicii imaginei mele, dând […]

Comment here