LIFE

Sexgate în Ungaria! Primar filmat în timpul unei orgii

Scandal sexual în plină campanie electorală pentru alegerile locale din Ungaria, unde primarul oraşului Győr, Borkai Zsolt, apare în înregistrări video şi fotografii postate pe un blog în timpul unei orgii cu prostituate organizate pe un iaht de lux.

Autorul blogului, care se prezintă “avocatul diavolului”, a dezvăluit că Borkai, fost campion olimpic la gimnastică, avocat şi lider important al partidului de guvernământ, FIDESZ, a folosit bani publici pentru a-şi finanţa escapadele amoroase, publicând informaţii, fotografii şi înregistrări video. Totodată, imaginile şi înregistrarea au fost preluate şi de alte publicaţii din Ungaria, care au început să verifice informaţiile care conduc spre afaceri de milioane de euro ale edilului şi a amicilor săi, bani spălaţi prin forme offshore şi bănci din China.

Blogger-ul susţine că Borkai, care conduce oraşul Győr din 2006, ar fi petrecut pe iaht primăvara trecută, undeva în largul Croaţiei, în imagini distrându-se alături de nişte prieteni şi de câteva tinere, cu multă băutură pe mese şi chiar cocaină, din scenele de sex filmate reieşind că bărbaţii nu se jenau să organizeze orgii şi să se destrăbăleze împreună, în aceeaşi încăpere.

Edilul, care candidează pentru un nou mandat la alegerile de săptămâna viitoare, şi-a cerut scuze în faţa familiei sale, dar şi cetăţenilor din oraşul pe care îl conduce, recunoscând şi că imaginile sunt reale “parţial”, însă a anunţat că nu îşi retrage candidatura pentru un nou mandat de edil.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here